EnergiaGuru® S

Jatkuvasti kilpailutettu sopimus

Palvelupaketti on yrityksille, joilla vuosittainen sähkönkulutus on 50 000 - 1 000 000 kWh. Palvelun avulla voit jättää sähkönhankinnan EnergiaGuru®:n hoidettavaksi ja keskittyä itse ydinliiketoiminnan pyörittämiseen. Varmistamme, että sähkönne hankitaan aina parhaimpaan mahdolliseen hintaan.

EnergiaGuru®:n asiakaskanta antaa jo pienemmällekin yritykselle mahdollisuuden hankkia sähkönsä tukkumarkkinoiden hinnoilla. Mahdollistamme hankintamallit, jotka ovat yleensä vain suurempien toimijoiden saatavilla.

Palvelun avulla yrityksenne säästää vuosittaisissa sähkökustannuksissa jopa 30 %. Vuonna 2018 asiakkaamme maksoivat sähköstä keskimäärin 3,1 snt/kWh. Tämä kaikki on mahdollista ammattitaidon ja käytössä olevan EnergiaGuru®-ohjelmiston avulla, jonka toiminta perustuu laajaan markkinadataan.


Palveluumme kuuluu:

Ammattitaitoinen tiimimme seuraa jatkuvasti sähkömarkkinoita ja valitsee juuri teille sopivat ratkaisut eri vaihtoehtojen joukosta varmistaen markkinoiden edullisimman hinnan.

Irtisanomme vanhan sähkösopimuksenne ja aloitamme täysin puhtaalta pöydältä. Hoidamme sähköyhtiöiden kilpailuttamisen puolestanne ja varmistamme parhaan hinnan yrityksenne sähkönkulutukselle.

Seuraamme sähkön vähittäismarkkinaa ja yrityksenne saa läpinäkyvää tietoa toteutuneista hinnoista. Tähtiluokituksemme helpottaa hintavertailua ja sen avulla voitte seurata millä tasolla yrityksenne sähköstä maksama hinta on. Tähtiluokituksemme perustuu dataan lähes 1 000 yrityksen sähkönhankintahinnasta.

Ohjelmisto seuraa sähkömarkkinoita 24/7/365 ja hälyttää, kun sähkönhinta on analyytikkojen asettamalla tasolla.
Asiakkaidemme ei tarvitse tehdä mitään, vaan analyytikomme huolehtivat yhdessä ohjelmiston kanssa, että sähkö ostetaan aina turvallisesti ja edullisesti.

Sähkökaupan hintaluokitus 2018

Energian hinta vaihtelee eri yritysten kesken jopa 50 %, ja yrityksiltä veloitetaan tyypillisesti 2,00 snt – 6,00 snt/kWh.
Mihin tähtiluokkaan yrityksesi hinta asettuu?

         
2,908 snt/kWh
       
3,552 snt/kWh
     
4,136 snt/kWh
   
4,721 snt/kWh
 
5,727 snt/kWh
EnergiaGuru®-asiakkaiden keskihinta vuonna 2018 oli noin 3,1 snt/kWh. Tavoitehintamme vuodelle 2020 on 3,5 snt/kWh.

Usein kysytyt kysymykset

Yrityksille, joiden vuosittainen sähkönkulutus on 50 000 - 1 000 000 kWh.
Palveluun käyttöönotto ei vaadi liittymismaksua.
Maksat ainoastaan, jos EnergiaGuru® säästää yrityksellesi rahaa. Laskutamme syntyneestä säästöstä 50%.
Sopimuskauden pituus on 5 vuotta.
Liity Nyt

Ota yhteyttä

Tiina Kasvi kuva

Tiina Kasvi

Asiakaspalvelu 040 033 0728
myynti@energiaguru.fi