EnergiaGuru® M

Jatkuvasti kilpailutettu sopimus

Palvelupaketti on yrityksille, joilla vuosittainen sähkönkulutus on 1000 - 5000 MWh. Palvelun avulla voit jättää sähkönhankinnan EnergiaGuru®:n hoidettavaksi ja keskittyä itse ydinliiketoiminnan pyörittämiseen. Varmistamme, että sähkönne hankitaan aina parhaimpaan mahdolliseen hintaan.

EnergiaGuru®:n asiakaskanta antaa jo pienemmällekin yritykselle mahdollisuuden hankkia sähkönsä tukkumarkkinoiden hinnalla. Mahdollistamme hankintamallit, jotka ovat yleensä vain suurempien toimijoiden saatavilla.

Palvelun avulla yrityksenne säästää vuosittaisissa sähkökustannuksissa jopa 30 %. Vuonna 2018 asiakkaamme maksoivat sähköstä keskimäärin 31 €/MWh. Tämä kaikki on mahdollista ammattitaidon ja käytössä olevan EnergiaGuru®-ohjelmiston avulla, jonka toiminta perustuu laajaan markkinadataan.


Palveluumme kuuluu:

Ammattitaitoinen tiimimme seuraa jatkuvasti sähkömarkkinoita ja valitsee juuri teille sopivat ratkaisut eri vaihtoehtojen joukosta varmistaen markkinoiden edullisimman hinnan.

Irtisanomme vanhan sähkösopimuksenne ja aloitamme täysin puhtaalta pöydältä. Hoidamme sähköyhtiöiden kilpailuttamisen puolestanne ja varmistamme parhaan hinnan teidän yrityksenne sähkönkulutukselle.

Seuraamme sähkön vähittäismarkkinaa ja yrityksenne saa läpinäkyvää tietoa toteutuneista hinnoista. Tähtiluokituksemme helpottaa hintavertailua ja sen avulla voitte seurata millä tasolla yrityksenne sähköstä maksama hinta on. Tähtiluokituksemme perustuu dataan lähes 1 000 yrityksen sähkönhankintahinnasta.

Sähkönhankintastrategian kautta erilaiset pörssituotteet ovat käytössänne. Analyytikkomme seuraavat jatkuvasti sähkömarkkinoita ja valitsevat juuri teille sopivat ratkaisut EnergiaGuru®-ohjelmiston avulla.

Sähkökaupan hintaluokitus 2018

Energian hinta vaihtelee eri yritysten kesken jopa 50 %, ja yrityksiltä veloitetaan tyypillisesti 20,00 € – 60,00 €/MWh. Mihin tähtiluokkaan yrityksesi hinta asettuu?

         
29,08 €/MWh
       
35,52 €/MWh
     
41,36 €/MWh
   
47,21 €/MWh
 
57,27 €/MWh
EnergiaGuru®-asiakkaiden keskihinta vuonna 2018 oli noin 31 €/MWh.

Usein kysytyt kysymykset

Yrityksille, joiden vuosittainen sähkönkulutus on 1o0o MWh - 5000 MWh
500€ josta hyvitetään 400€ sopimuskauden aikana
Sopimuskauden pituus on 5 vuotta.
Liity Nyt

Ota yhteyttä

Tanja Sotka kuva

Tanja Sotka

Myyntijohtaja 045 274 4184
Ville Knaapila kuva

Ville Knaapila

Suurasiakkaat 046 8500 856